Zonnepanelen distributeur

Met de sterk groeiende vraag naar zonne-energie in alle landen, hebben experts voorspeld dat de kosten van zonne-installaties de komende jaren lager zullen worden. Samen met de financieringsregelingen van de federale en deelstaatregering, is het krijgen van zonne-energie op het dak een slimme en betaalbare keuze geworden voor de Australische gezinnen. Aangezien de vraag enorm toeneemt, maken zonne-retailers zich meer zorgen over de kwaliteit van zonne-energiemerken van hun leveranciers om concurrentievoordeel te behalen. Daarom is het zoeken naar een betrouwbare zonne-energiedistributeur een goede optie om uw bedrijf te onderscheiden van andere retailers met het leveren van hoogwaardige zonneproducten. Lees verder om te zien hoe u de juiste zonneverdeler voor uw zonne-energiebedrijf zoekt.

Hoogwaardige producten van premiummerken

Om producten van hoge kwaliteit aan het publiek te verkopen, is de eerste stap om te weten hoe u de kwaliteit van uw product kunt beoordelen. Er zijn verschillende belangrijke criteria waarop de technologie van zonnepanelen en PV (fotovoltaïsche cellen) moet worden beoordeeld: efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Efficiëntie van zonnepanelen betekent de conversieratio van licht naar elektriciteit. Hoe efficiënter het zonnepaneel is, hoe meer geld het uw klanten in de loop van de tijd kan besparen. De betrouwbaarheid van zonnepanelen laat zien hoe lang de systemen meegaan in normale omstandigheden, terwijl de duurzaamheid van zonnepanelen aan de andere kant betekent hoe de systemen staan in extreme weersomstandigheden, evenals factoren die slijtage veroorzaakten. Veel fabrikanten van zonne-energie verkrijgen strenge industriële certificeringen om de kwaliteit van hun producten aan te tonen, maar in feite u moet op zoek gaan naar bewijs dat de producten van een fabrikant op andere aspecten consistent presteren. Seraphim verwierf bijvoorbeeld in de loop van de tijd een goede reputatie van gebruikers en handhaafde zich als de beste Tier-1-fabrikant van zonne-energie met hun innovatieve zonnetechnologie.

Product- en prestatiegaranties

Een andere belangrijke overweging is de productgarantie. Het is gebruikelijk dat zonnetechnologie in de loop van de tijd te lijden heeft van prestatieverlies. Daarom zijn garanties belangrijk om te zien hoe zeker de fabrikanten staan voor de producten. Sommige hoogwaardige zonne-energieproducten kosten misschien meer vooraf, maar het zal op de lange termijn beter af zijn. Seraphim-producten bieden 10 jaar productgarantie plus 5 jaar extra garantie voor klanten die Seraphim-producten bij ons hebben besteld. Naast de productgarantie biedt Seraphim ook 25 jaar beperkte piekvermogengarantie om de prestaties van hun producten binnen de nuttige levenscyclus te garanderen.

Beste klantervaring

Toen zonne-energie voor het eerst opdook als energiebron op de Australische markt, fungeerden distributeurs van zonne-energie alleen als tussenpersoon tussen koper en fabrikant die grote magazijnen bezitten en de logistiek per taak afhandelen. Na jaren hebben distributeurs hun rol uitgebreid tot een leverancier van strategische oplossingen voor hun klanten op het gebied van bedrijfsondersteuning en technische ontwerpdiensten. Om als een goede distributeur op te treden, kopen we altijd producten met stabiliteit op lange termijn en zijn we in staat om de meeste waarde voor onze klanten te creëren. Daarnaast zorgen we ervoor dat we in staat zijn om hun waardepropositie ten opzichte van hun concurrenten te vergroten, inclusief technische ontwerpondersteuning, hoogwaardige marketingmaterialen, leadgeneratie en gebruiksgemak van producten. We hebben ons eigen magazijn in verschillende regio’s, wat gemak biedt aan onze klanten bij het bestellen en ophalen. Van zonnepanelen tot kabelwartels, ons assortiment omvat bijna alles wat je nodig hebt voor een zonnesysteem. We richten ons ook op het leveren van hoogwaardige klantenservice door ervoor te zorgen dat onze producten op tijd leveren en de beste zonne-oplossingen aan onze klanten te bieden.