Beste zonnepanelen

Of u nu een doe-het-zelf-zonnepaneelsysteem installeert of een topbedrijf de zonnepanelen installatie laat regelen, u wilt de beste zonnepanelen voor uw huis kiezen. Maar met zoveel opties kan het moeilijk zijn om te weten welke panelen je nodig hebt.

In dit artikel zullen we de 10 beste zonnepanelen beschrijven op basis van materialen, prijs, efficiëntie en meer. Alle huizen zijn anders, dus er is niet één beste zonnepaneel voor elk systeem. Het is belangrijk voor huiseigenaren om hun specifieke behoeften te beoordelen en de juiste zonnepanelen te selecteren om aan hun huishoudelijke energiebehoeften te voldoen.

Top Zonnepanelen voor 2021

Voor degenen die willen profiteren van zonne-energie, is de eerste stap het monteren van een zonnesysteem voor thuisgebruik. Dit systeem zal over het algemeen een omvormer en natuurlijk een reeks zonnepanelen bevatten. Op basis van factoren als efficiëntie, duurzaamheid, garantie, prijs en temperatuurcoëfficiënt zijn dit de 10 beste zonnepanelen voor thuisgebruik:

LG: beste algemeen
SunPower: meest efficiënte
Canadian Solar: meest betaalbare
Panasonic: Beste qua temperatuurcoëfficiënt
Silfab: beste garantie
Mission Solar: beste kleine fabrikant
Trina Solar: beste prijs
Q Cells: favoriet bij consumenten
Loom Solar: meest betrouwbaar
WindyNation: het beste voor back-upstroom

Zoals je kunt zien, blinkt elk van deze zonnepanelen uit op een bepaald gebied en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Nogmaals, als u op zoek bent naar de beste zonnepanelen, is het van cruciaal belang om rekening te houden met de specifieke behoeften van uw huis en uw zonne-energiesysteem.

Hoe we de beste zonnepanelen hebben gerangschikt

Bij het kiezen van onze ranglijst hebben we zorgvuldig onderzoek gedaan naar vele soorten zonnepanelen van de beste fabrikanten in de branche en hebben we ze beoordeeld op basis van verschillende criteria. Enkele van de factoren die we hebben gebruikt om tot onze ranglijst te komen, zijn onder meer:

Efficiëntie

De efficiëntie van een zonnepaneel verwijst naar de hoeveelheid opgevangen zonlicht die het daadwerkelijk kan omzetten in bruikbare energie. Houd er rekening mee dat het rendement van zonnepanelen iets meer dan 20% bedraagt en over het algemeen zullen de meest efficiënte zonnepanelen de grootste energiebesparing voor uw huis opleveren.

Duurzaamheid

Zonnepanelen vertegenwoordigen een aanzienlijke investering en natuurlijk willen huiseigenaren producten selecteren die in de loop van de tijd standhouden. Dit betekent dat u zonnepanelen wilt kopen die gemaakt zijn om duurzaam te zijn en zelfs intensief weer te doorstaan.

Garantie

Een goede, sterke prestatiegarantie kan gemoedsrust geven na aanschaf van residentiële zonnepanelen. In deze branche kan een behoorlijke garantie variëren van 10 tot 25 jaar.

Prijs punt

Natuurlijk wilt u uw budget overwegen voordat u in zonnepanelen investeert. De kosten van zonnepanelen kunnen door veel factoren fluctueren. Als u echter nadenkt over het prijskaartje van een paneel, moet u ook rekening houden met zaken zoals duurzaamheid en garantie, die u een vollediger gevoel van algehele waarde geven.

Temperatuurcoëfficiënt

Een andere belangrijke rangschikkingsfactor is de temperatuurcoëfficiënt. Bij zonnepanelen verwijst de temperatuurcoëfficiënt naar hoeveel (of hoe weinig) de productiviteit van het paneel afneemt als de buitentemperatuur stijgt. Hoe zonnepanelen werken in extreme hitte, speelt een sleutelrol bij het vermogen het hele jaar door.